SAUNAREMONTIT JA SAUNAN LAUTEET MITTATILAUSTYÖNÄ

SaunaMaestron saunanlauteet on mittatilaustyönä tehdyt, millimetrin tarkat ja huolella suunnitellut. Huolellinen laudesuunnittelu, puusepäntyö, parafiiniöljykäsittely ja lauteiden asennus takaavat vuosien saunomisnautinnon. Saunan lauteiden valmistajana pystymme antamaan tuotteillemme markkinoiden parhaan takuun.

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa?

SaunaMaestrolta saa mitä tilaa. Paneudumme saunasi suunnitteluun samalla tarkkuudella oli kohde uusi tai vanha. Uudistamme pelkkiä saunan lauteita tai teemme Teille kokonaisvaltaisen saunaremontin.

  • laudesuunnittelu
  • mitoituskäynti (lähialueilla)
  • lauteiden valmistus ja asennuspalvelu
  • saunan paneelaukset
  • tehosteseinien laatoitukset
  • kokonaisvaltaiset saunaremontit

Saunan paneelaukset ja lauteet paikalliselta toimijalta

Haluatko upean ja uniikin saunan? Meiltä saat saunan ammattitaidolla niin uuteen kuin remonttikohteeseenkin. Uniikkeja lauteita valmistaessa pyrimme noudattamaan asiakkaiden toiveita viimeistä piirtoakin myöten, mittatilauslauteet syntyvät millintarkasti ja laadukkaasta työnjäljestä tinkimättä.

Saunan rakentaminen alkaa huolellisella suunnittelulla, jonka aikana käymme läpi kanssasi eri vaihtoehtoja ja kartoitamme henkilökohtaiset tarpeesi ja toiveesi. Niiden pohjalta luomme sinulle upean saunan lauteineen, joihin voit olla varmasti tyytyväinen.

Takuu

Lauteiden asennuksilla ja liitoksilla takuu on 3 vuotta yksityisillä ja 1 vuosi julkisessa käytössä olevilla lauteilla. Materiaalitakuu on 3 kuukautta niin yksityisillä kuin julkisillakin saunoilla. Takuuehdot: Asennus- ja liitostakuu edellyttää valmistajan asennusta ja lauteiden kiinnikepuiden asennusta ennen paneelausta. Materiaalitakuu edellyttää valmistajan parafiiniöljykäsittelyä.

Laudemateriaalit